...

lundi 29 octobre 2018

Les dossiers du paranormal. Шевченко-шаман і косміти

Les dossiers du paranormal, un cas de présence simultané de deux mondes parallèles




ISBN (англ. The International Standard Book Number, Міжнародний стандартний номер книги) — універсальний ідентифікаційний код, який проставляється на книгах і брошурах незалежно від способу їх виготовлення, розповсюдження, тиражу та обсягу. ISBN супроводжує видання, починаючи з моменту їх виготовлення.


ISBN 978-966-578-243-8
ISBN однозначно й безпомилково ідентифікує лише одне неперіодичне видання одного конкретного видавця, є неповторним і використовується тільки для цього видання. ISBN є ключем для пошуку необхідних видань, які випускаються у світі, в автоматизованих системах на національному та міжнародному рівнях. Використання ISBN дає змогу об'єднати в єдину систему видання, книгорозповсюдження та інформаційне обслуговування.


Міжнародний стандартний номер книги складається з абревіатури ISBN (незалежно від мови видання) й тринадцяти цифр. Для позначення цифрової частини ISBN застосовуються арабські цифри від 0 до 9. Цифрова частина ISBN складається з п'яти груп цифр, три з яких містять різну кількість цифрових знаків, відокремлених одна від одної дефісом або проміжком, а перша й остання група фіксовану (сталу). Цифрова частина відокремлюється від абревіатури ISBN проміжком. П'ять груп цифр ISBN розміщуються в такій послідовності:

префікс GS1(EANUCC) для книг;

ідентифікатор групи (країни) Ідентифікатори України — 966 та 617;

ідентифікатор видавця;

порядковий ідентифікатор видання;

контрольна цифра.

Наприклад: ISBN 978-966-8602-34-4, де

  978 — префікс для книг;
  966 — ідентифікатор України;
8602 — ідентифікатор видавця;
    34 — порядковий ідентифікатор видання;
      4 — контрольна цифра.
 


Ой !

- Хто при дітях сказав слово плагіат ?




ISBN 978-966-578-243-8




Якщо ми визнаємо за правдиве, що "ISBN однозначно й безпомилково ідентифікує лише одне неперіодичне видання одного конкретного видавця, є неповторним і використовується тільки для цього видання" то маємо справу з колізією двох паралельних світів.



Як писав клясик "Йшов п'ятий рік шевченківського двохсотліття..."


1 commentaire:

  1. Цікаво мені що видавало Дніпро в 1978 р. французькою в Куликовому світі ? Може звісно взагалі нічого, але я тут подумав - може це була збірка Лесі французькою ? Бо що ми достеменно знаємо про паралельні світи, га ?

    RépondreSupprimer